Bij PGwear Nederland koop je de Attack Black en Storm Black van PGwear

Aanvallen in het oog van de storm

PGWEAR is geen alledaags kledingmerk. We hebben een eigen filosofie, die zich volledig identificeert met de supporterscultuur. Met passie als belangrijkste inspiratie ontwerpen we kleding voor voetbalsupporters, door voetbalsupporters. Naast de vaste collecties die elk half jaar gepresenteerd worden, werken we met veel toewijding aan extra projecten. Unieke projecten met een gedeeld doel: we gaan graag een stap verder.

Black Project 2018

Jouw veiligheid, goed beschermd. Dat is de boodschap achter ons nieuwste project: Black Project 2018. Een exclusieve en unieke collectie, ontwikkeld door fanatiekelingen met kennis van zaken. Dat wij weten wat jij nodig hebt op de tribune en in en rond het stadion, werd al aangetoond tijdens de lancering van het Black Project in 2016. Onder het motto ‘zwart is het nieuwe zwart’ hebben we kledingklassiekers uit het verleden in een nieuw, donker jasje gestoken. Zwarte stoffen en zwarte labels, zijn de onderscheidende kenmerken van deze unieke designs.

Klaar voor de heetste derby’s

De jassen van het Black Project 2018 zijn klaar om elke uitdaging aan te gaan. In stadions, tijdens de meest zinderende derby’s en op straat. Speciaal voor de echte supporters, zijn we in 2018 meer dan een stap verder gegaan. Het Black Project is duurzamer, functioneler en veiliger voor de supporter, die de jassen draagt – uit respect voor jou, jouw club en jouw vrienden. We hebben een volledig nieuwe jas ontwikkeld en daarnaast één van onze all-time-favorieten vernieuwd en verbeterd op de markt gebracht.

Full Face Jacket ‘Attack’

Koop de attack black jas van pgwear bij PGwear Nederland

De absolute bestseller is terug! Verbeterde materialen, nieuwe labels, dezelfde zekerheid. De waterafstotende en winddichte Full Face Jacket ‘Attack’ met fleecevoering biedt jou de bescherming die je nodig hebt. Want naast een handige borstzak voor je fakkels is de jas voorzien van een afritsbare bivakmuts. No names, no faces. Zoals het hoort.

Full Face Softshell ‘Storm’

Koop de strorm black jas van pgwear bij PGwear Nederland

Een exclusief model, gemaakt met ons ongeëvenaarde softshell, is de Full Face Softshell ‘Storm’. Deze jas, verkrijgbaar in een beperkte oplage, is waterafstotend, winddicht en de geïntegreerde bivakmuts beschermt je tegen nieuwsgierige camera’s en overijverige politieagenten. Zodat jij zeker weet dat jou niets kan overkomen.

De waardering van pgwear.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 89 reviews.

Winkelmand

sluiten