PGWEAR en Coronavirus

PGWEAR werkt door

In deze moeilijke tijden hebben wij naast de persoonlijke gevolgen waar we allemaal mee te maken hebben het enorme voordeel dat we een online bedrijf runnen. De coronacrisis heeft voor ons momenteel dus geen enkel effect op onze bedrijfsvoering en alle items die we verkopen kunnen we ook leveren. Bij ons moederbedrijf in Polen werken mensen zoveel als het kan thuis en dat kan ook omdat de collectie die we momenteel verkopen al lang voor de komst van Corona is geproduceerd.

Levering vanuit Polen

Wij kopen enkele keren per week in bij onze leverancier in Polen. Momenteel is er bij zowel UPS als GLS wat vertraging bij pakketten die vanuit Polen ook nog door Duitsland heen moeten. Dit zorgt momenteel af en toe voor wat vertraging in de leveringen aan ons en dus ook aan jullie. Dit is lang niet altijd het geval gelukkig.

PostNL

Zoals jullie ongetwijfeld al hebben gelezen werkt PostNL ook gewoon door en wij zien momenteel niet heel vertraging in de bezorging van onze pakketten als ze bij ons de deur uitgaan. Wel is het zo dat er door een enorme toename in online bestellingen in Nederland soms de capaciteit bij PostNL te laag is om alles op tijd te kunnen verwerken. Als een pakket dus net even langer onderweg is, ligt dat helaas buiten onze macht.

Levering België vertraagd

PostNL meldt dat de pakketbezorging momenteel wat vertraging heeft door alle maatregelen aldaar. Vooralsnog worden pakketten wel gewoon bezorgd, dus je kunt nog zonder problemen bij ons bestellen. Zie voor meer informatie ook dit blog van onze verzendpartij.

De toekomst…

Wat deze brengt is vooralsnog voor iedereen onduidelijk natuurlijk, maar zolang het blijft zoals het nu is kunnen wij in ieder geval normaal door met wat we allemaal doen. Mocht die situatie veranderen dan houden we jou als klant uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.

Team PGWEAR Nederland / PGWEAR Polen

De waardering van pgwear.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 89 reviews.

Winkelmand

sluiten