PGWEAR en Coronavirus

PGWEAR werkt door

In deze moeilijke tijden hebben wij naast de persoonlijke gevolgen waar we allemaal mee te maken hebben het enorme voordeel dat we een online bedrijf runnen. De coronacrisis heeft voor ons momenteel dus geen enkel effect op onze bedrijfsvoering en alle items die we verkopen kunnen we ook leveren. Bij ons moederbedrijf in Polen werken mensen zoveel als het kan thuis en dat kan ook omdat de collectie die we momenteel verkopen al lang voor de komst van Corona is geproduceerd.

PostNL

Zoals jullie ongetwijfeld al hebben gelezen werkt PostNL ook gewoon door en wij zien momenteel nog geen enkele vertraging in de bezorging van onze pakketten. Er zijn momenteel ook geen geluiden dat de postbezorging hier al tegenaan gaat lopen. Omdat het virus niet overdraagbaar is via pakketten verwacht PostNL dat de bezorging vlot zal blijven verlopen. Zie voor meer informatie ook dit bericht van PostNL.

Levering België vertraagd

PostNL meldt dat de pakketbezorging momenteel wat vertraging heeft door alle maatregelen aldaar. Vooralsnog worden pakketten wel gewoon bezorgd, dus je kunt nog zonder problemen bij ons bestellen.

De toekomst…

Wat deze brengt is vooralsnog voor iedereen onduidelijk natuurlijk, maar zolang het blijft zoals het nu is kunnen wij in ieder geval normaal door met wat we allemaal doen. Mocht die situatie veranderen dan houden we jou als klant uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wij wensen een ieder dit leest heel veel sterkte, succes en vooral veel wijsheid toe de komende periode!

Team PGWEAR Nederland / PGWEAR Polen

De waardering van pgwear.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 45 reviews.

Winkelmand

sluiten