Bij PGwear Nederland kan je altijd terecht voor alle kleding van PGwear

PGWEAR: voor voetbalsupporters, door voetbalsupporters

Najaars- en wintercollectie met meer dan honderd nieuwe, unieke producten!

Het is je vast niet ontgaan. De nieuwe najaars- en wintercollectie van PGWEAR is gelanceerd! Supporters over de hele wereld reizen volledig in stijl achter hun favoriete voetbalclub aan en verschijnen casual in het café voor de onmisbare pre-match drinks. Trots presenteren we je de ruim honderd volledig nieuwe en vooral unieke producten. Onze beste collectie ooit. Waarom? Omdat PGWEAR meer dan ooit het merk voor voetbalsupporters, dóór voetbalsupporters is.

Het ontstaan van PGWEAR vond niet plaats in een dure skybox of een grote, glazen vergaderruimte. Nee, de roots van PGWEAR liggen in het stadion. Op de tribune. Waar jullie staan, staan wij ook. Daarom kunnen wij met zekerheid zeggen dat van alle kledingmerken die vertegenwoordigd zijn in de stadions, wij de enige zijn die het aanbod volledig afstemt op de verwachting van de mensen waar het in het voetbal echt om draait: de fanatieke fans. Vergeet plastic clubs, vergeet bobo’s, vergeet commercie, maar wees jezelf op élk moment.

Onze najaars- en wintercollectie 2018 helpt je daarbij. Ontdek de uitgebreide reeks aan producten om je casual te kleden of om – mocht je in een, laten we zeggen, ‘situatie’ belanden – anoniem te blijven. No pyro, no party, toch? Hoe koud het ook is op de tribune of hoe hard het ook regent in het onoverdekte uitvak; ook in de slechtste weersomstandigheden voel jij je dankzij onze kleding comfortabel en sta je stijlvol achter je club. Beter wordt het niet.

Zoals je van ons gewend bent hebben we de meest getalenteerde artiesten ingeschakeld om de spraakmakende designs te ontwerpen. De volledig unieke collectie is gebaseerd op wat er wereldwijd op de tribunes te zien is. Opzienbarende sfeeracties, spectaculaire tifo’s en plagende spreekkoren gelden als basis voor de opvallende ontwerpen. Meer dan ooit durven we te zeggen dat we de lat nog hoger hebben gelegd. Qua kwaliteit en qua expressiviteit.

De najaars- en wintercollectie 2018 van PGWEAR – bestaande uit meer dan honderd nieuwe producten – is ontwikkeld vanuit het oogpunt van de fanatieke voetbalfan. Doordachte designs, die stuk voor stuk aan al jouw verwachtingen en vereisten voldoen. Van klassieke ultras kleding, zoals t-shirts, truien en jassen tot modieuze casual kleding en een uitgebreide selectie van onmisbare accessoires.

De Classic zwarte polo van PGwear bestel je natuurlijk bij PGwear Nederland, de officiële webshop voor Nederland en België

Onze prioriteit is altijd kwaliteit. Maandenlang hebben we gewerkt aan het perfectioneren van de designs en gezocht naar de beste materialen. Het productieproces hebben we op de voet gevolgd en met regelmaat aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen, zodat we kunnen garanderen dat jij producten ontvangt die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze eisen. Omdat wij weten wat telt. PGWEAR: het enige merk voor supporters, door supporters.

Krijg je geen genoeg van de nieuwste dresscode voor fanatiekelingen? Geen probleem. Check onze vlammende video vol met kwaliteit voor de ekte ekte!

De waardering van pgwear.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 89 reviews.

Winkelmand

sluiten